Black & white


Svartvita bilder är snyggast.

STUDENTEN

Har tagit studenten då! Känns helt sjukt, overkligt och konstigt men samtidigt känner jag glädje, spänning och lycka.

Gick upp vid fem och gjorde mig i ording, stressade sönder och mötte Sandra. Vi var pepp och åkte spårvagn, bytte och sånt men hann till champagnefrukosten klockan sju i actionpaken. Hade det roligt och vi skrattade massor, även om det var svinkallt. Samlades i skolan, åt jordgubbar spelade spel, hade fotografering utomhus och avslutning i aulan.

Efter att ha ätit äcklig bambamat och träffats i klassrummet för att spela mer spel (jag och Elin vann en gång!) och skriva i mössorna så var det dags att gå ner till entrén för utspringet. Trodde jag skulle DÖ och svimma av nervösitet. Vi var nummer tre och när Håkan började spelas sprang alla ut och jag minns ingenting nästan. Minns baraatt jag hade så galet kul! Hela klassen stod och hoppade/dansade till Håkan Hellström och allt var så sjukt. Nu vardet vi som stod där på scenen framför alla människor och skyltar. Något som jag aldrig riktigt hade förstått att vi skulle göra tror jag. Hittade mina föräldrar och min mormor. Fick gosedjur, blommor och kort. Kunde inte sluta le! Hittade en taxi och åkte hem för att förbereda inför mottagningen med mammas släkt.

Mamma och mormor hade gjort det så fint med allt från flaggor, dukar, ballonger, serpentiner, rosor/blommor. Det var jättetrevligt och mysigt. Åt god thaimal som en vi känner lagat, massa fika (NOMNOM) och fina fina tårtor! (Och goda, hehe) I studentpresenter fick jag ett silverarmband som ser ut som en böjd gaffel, ett halsband med ingravering på baksida, foppatofflor, en macbook pro och 4000 kr.

Efter att jag halvsovit i soffan i en vit klänning med choklad över hela soffan så gjorde jag mig iordning till studentfesten. Mitt hår var så plat det kan bli pga av mössan. Hade på mig mörka genomskinliga mönstrade leggings, en beige klänning och kilklackar i grönt med rutigt tyg och typ säckväv(hahah? Nej men något sådant). Fick skjuts in och var vid Magnus & Magnus typ 21.30. Var helt ensamma och vi undrade om vi gjort något fel haha! Kom dock mer folk och efter att vi blivit insläppta av en mycket läskig dörvakt så gick vi till utegården. Så sjuuuuukt mysigt och vackert ställe. Som en trädgård på en bakgård i Kroatien/Prag typ. Kullersten, värmeslingor, bänkar, trappor, ljusslingor, massa träd och en bar. Gillar Sandras mening: Drack oss lagom glada och dansade runt på kullersten i flera timmar. Avslutades med Forever young och jag och Sandra blev lite åh, Ark </3. Stannade till stängning vid 02.40. Vi var galet trötta.

Efter att ha kramat alla gråtande klasskompisar hejdå(!!!!!!) hoppade vi in i vår taxi och åkte hem till Kortedala. Taxichauffören var pratglad och bara lite läskig. Att få komma hem och ta av sig skorna/kläderna, tvätta bort sminket och lägga sig ner i sin säng måste vara något av det bästa. Mitt huvud snurrade och hade svårt att sova skönt. Något äckel med värsta finskorna med hårdaste klacken trampade mig på foten när vi dansade. Har fetaste blåmärket och massa röda fläckar. Äckelgubbe.

Idag kändes det faktiskt inte så jobbigt att vakna och tänka på vad det är som hänt. Känner mig rätt så lugn. Dock seg, snurrig, lätt irriterad, törstig och lite huvudvärk. Men finns de som mår betydligt värre, hahah. Skulle döda för en stor hamburgare eller en pizza just nu! Var sjukt sugen på det i taxin hem och är det fortfarande.

Nu ska jag njuta av min lediga tid (sommarlov <3) och bara varva ner, koppla av och inte tänka på skolor, läxor eller andra jobbiga tankar. Ska träffa min släkt på pappas sida på lördag och fika och så.

Har säkert stavat fel på många ställen men jag orkar inte läsa igenom.

Men ja, studenten blev så mycket mer lyckad än jag vågat hoppas på. Känner mig nöjd, glad och framför allt STOLT.


PS. Känns fortfarande som om jag har mössan på huvudet. Känns verkligen som att den sitter där haha </3

Kom på att jag inte skrivit om balen. Orkar inte göra det heller, det var fint och vackert precis vid hamnen. Hade på mig en klänning som var ceriserosa och svart nertill med lite glitter och en stor rosett bak med veckat neråt. Tre bilder:

(Tar några av Sandras bilder, hoppas inte det gör något haha)

DER LETZTE TAG

Imorgon tar jag studenten då... Känns faktiskt helt okej. Har bara så mycket att fixa innan. Hann iaf få min studentmössa, whe!
Längtar till sommarlovet <3

 

And if our final day has come
Let's pretend to carry on
And if the end has now begun
Live on
Live on

 


Och sedan flyger vi långt härifrån - vi ska aldrig mer förlora varann

Blir orolig och rädd när jag tänker på livet efter gymnasiet. Även om jag ser fram emot studenten och att läsa vidare kan jag inte låta bli att bli rädd. Jag är rädd för ensamhet, att bli vuxen, ansvaret. Det är väl normalt. Att vara orolig inför det okända.

 



-
Men ja. Bal ikväll.

Friheten

Det blir så lätt att man säger ordet hatar till något som man bara stör sig på och egentligen är det ju så fel. Har tänkt lite och det är ett väldigt starkt ord som egentligen inte borde användas förrän man verkligen, verkligen hatar något. Hatar är inte samma sak som ogilla eller tycka illa om. Man borde vara mer försiktig med när man använder det ordet och till vad. Finns så många ord som man egentligen inte borde använda, eller som används till fel grejer.
--
Har lyssnat på Kent hela veckan. Känner mig som en liten prick, en wannabe eller något. Gillar egentligen inte att börja lyssna på ett band när nästan hela Sverige redan gillar dem. Men vad ska jag göra då haha, dom är ju så bra.
Har väl alltid vart lite sådär anti Kent, sagt att man inte hör vad som sjungs och att all deras musik låter likadant. Fast det är ju inte riktigt så.

Smith

Hahahha, men orkar inte!
“I see a young lady arrived.
I thought it was a girl, it’s a boy. Now I’m in trouble.
Very rock and roll.”




Utspark

Kom försent till grafen idag och var där i typ en kvart haha. Sedan var det Guldmunksgalan i aulan och det var riktigt bra gjort! Lady Gaga och Justin Bieber presenterade haha! Och han från Saw, vad han nu hette..

Efter det var det utspark för oss treor och vi gick till olika stationer. Halsa, dricka en stor dricka så fort som möjligt med sugrör och sedan ställs flaskan upp och ner på huvudet. Höll på att explodera efter typ HAHA!

Sedan skulle några i klassen äta äckliga grejer som sill, smör, råa ägg och så. Dog av att se på. Efter det skulle några svara på frågor och få vattenballonger på sig om de svarade fel.

Efter det skulle man doppa huvudet i vatten och sedan leta efter djungelvrål i mjöl. Var så äcklad av allt mjöl i ansiktet, munnen och mellan tänderna :<

Det var kul och så, men vi vann inte :/ Fast det spelar inte så stor roll :))


Helsingborg och Jepson

Sitter på bussen på väg hem från Helsingborg nu. Vart där med klassen och graftvåorna. Var helt okej, intressant på museet men somnade lite haha. Gick upp 04.50. Efter att vi ätit ute i ingenstans (åt så vi spydde) och åkt till Helsingborgs centrum så fick vi lite fri tid.
Vår buss stannade precis utanför The Tivoli och jag dog lite. Saknar Ark så galet mycket ibland asså..

Först så ledade jag efter en väska (hittade en!) och vi blev förstörda av regnet :<

Sedan går vi in i en musikaffär och Jepson, gitarristen i Ark är där! :D ville dock inte störa så vi gick runt och sedan handlade vi godis. Stod skälv utanför och väntade på Elin och Sandra och då ser jag Jepson komma gåendes från affären mot mitt håll. När han är vid mig kollar han mot mig och mimar hej (pratade i telefon) sa hej tillbaka med mesigaste leendes och kände mig lycklig haha! Hur stor är chansen att vi åker till Helsingborg just samma dag som honom liksom.

Aja, kul dag även om det regnade :> Gillar Skåne <3
Imorgon är det Guldmunksgalan och utsprark för oss treor. Orkar inte åka iväg i regnet imorgon..


Studenten

Beställde studentmössa igår, längtar tills den kommer! (Och att den kommer i tid.)

Betalade även biljetterna för balen och studentfesten igår! Kan inte förstå att jag är klar med gymnasiet om tre veckor exakt... Har massa läxor och redovisningar kvar men det ska väl gå.


12.05.03


^ Det.

BTK

Fick svar från Bill igår på appen. Höll på att spy av lycka!! Känner mig som världens tönt, seriöst. Men har liksom gillar dom i över fem år nu och så svarar han mig. Känns typ overkligt. HAHAH, kommer le som en tönt så fort jag tänker på det. Och vilken tur jag hade. Är typ 483 personer som kommenterar samtidigt.

 

/ Tönt93


RSS 2.0