12.02.24

Sitter seriöst här och funderar på att bli präst...........

Lass dich fallen um zu fliegen

Sitter och målar tygväskor till Rebecka och är alldeles svart på fingrarna! Pennorna luktar konstigt också, tror inte det är så bra att sitta instängd i ett rum med näsan två mm från pennan. Lyckat känner jag!

Imorgon är vi egentligen lediga men jag ska på ett möte klockan nio med en studievägledare. Hoppas han/hon är BRAAA, orkar inte en seg människa som inte kan hjälpa mig med mitt problem: att jag inte vet NÅGONTING om vad jag vill, så ja.. Håller tummarna. Sandra följer även med mig och efteråt ska vi in till stan en snabbis. Har för mig Sandra ska kolla på jeans på weekday.

Har ont i magen och är lite nervös. Mest för att jag ska gå in dit imorgon och snacka med någon som inte ens läst mitt mail och som inte vet varför jag är där. Jag vet inte hur jag ska förklara allt på rätt sätt. Att jag inte vet jag jag vill jobba med? Jag jag gillar? Vad jag kan tänka mig? Kan knappt andas när jag tänker på tiden efter april.

Men känner att jag måste avsluta med något positivt.PS. BUSHIDO ÄR BÄST OCH SÅ.That all those people ain’t got no soul
Började sakna Ark sjukt mycket efter att jag läst Rebecka inlägg :< ÅH, skit också. Jag saknar inte känslan av att vara på konsert, förutom Arks konserter. För det är där man är som lyckligast och är sig själv som mest. Jag vet inte vem jag är idag och jag önska jag visste det.

(Det dåliga med att stå så nära scenen när man filmar? Hahahah Martin 0.50)

Ny blogg och så~              ~              ~

Trodde aldrig jag skulle skaffa ett bloggnamn som kommer från en låt med Bushido. Men ah. Låten som bloggen är döpt efter heter då Vergiss mich. Enligt översättningen betyder det glöm mig men enligt google translate betyder det kom ihåg mig. Men är typ hundra på att det betyder glöm mig. Hur som helst så är det fint. Tyska är faktiskt ganska fint. Ibland. När vissa talar det. Och Bushido är faktiskt bra! Har alltid småhatat honom sedan 2007 och nu lyssnar jag på honom nästan hela tiden.

Men ja. Bestämde mig för att skaffa en ny blogg. Vet inte riktigt varför, var ganska nöjd med mig andra (Colourspots) men det kändes inte riktigt mig. Denna bloggen har samma design som den förra och nästan alla kategorierna kommer heta likadant. Spyr dock på min header men orkar inte riktigt ändra nu.

Sitter och kollar på gaygalan och kan inte sluta le! SÅ HIMLA FINT ÄR DET!


Och citatet kommer från Dumbledore :))

 


RSS 2.0