1.Tre bilder som beskriver mig

1. Jag
 
2. Tre bilder som blir en.
Harry Potter -  för att jag växt upp med Harry. Harry Potter böckerna har alltid funnits där.
Tokio Hotel - för att de vart en del av mig i över fem år och jag kommer alltid älska dom så otroligt mycket. Jag har sett dom utvecklats, gått igenom deras olika perioder. Vart med under positiva händelser som galor i europa, asien och usa, deras resa till usa och asien och deras första besök i Sverige. Men även negativa händelser som hat mot oss fans, Bills halsoperation, bilolyckor, misshandel, långa pauser och väntan.
The Ark - behöver jag förklara? The Ark kommer alltid betyda så otroligt mycket. De är fantastiska och jag älskar dom.


3. För att jag älskar sommaren. Det är då jag kan klä mig som jag vill, mår som bäst och trivs. (och för att jag älskar att resa)
 
 

30 days

 Tänkte också testa mig på att göra detta. Vet dock redan från början att jag inte kommer kunna göra ett inlägg varje dag som man egentligen ska göra. Men känner att huvudsaken är att jag åtminstone gör alla punkter haha!
 
1. Tre bilder som beskriver mig
2. Tre saker jag funderar på just nu
3. Tre låtar jag gillar just nu
4. Tre bra böcker jag gillar just nu
5. Tre fotografer/författare jag tycker om
6. Tre inspirerande personer
7. Tre foton jag har tagit och tycker om
8. Tre skådespelare jag tycker om
9. Tre saker jag älskar
10. Tre platser jag vill besöka
11. Tre personer jag vill träffa
12. Tre saker jag vill göra innan jag dör
13. Tre saker jag skulle kunna tänka mig att arbeta med
14. Tre saker jag ska göra i sommar
15. Tre grejer jag inte klara mig utan
16. De tre viktigaste grejerna i min väska
17. Tre saker ni inte visste om mig
18. Tre saker jag är stolt över
19. Tre saker jag är glad att jag gjort
20. Tre bra ord
21. Tre fina citat
22. Tre bilder på fina ställen jag vart på
23. Tre saker jag ska göra i år
24. Tre saker jag vill just nu
25. Tre gamla bilder på mig
26. Tre saker jag mår dåligt utan
27. Tre händelser som påverkat mig
28. Tre saker jag ångrar
29. Tre saker som får dig att skratta
30. Tre saker som får dig att gråta
 
 
(Visar sig att Sandra gjort denna listan själv, hehhe... Kanske ändrar på någon punkt eller så då :))) )

Life


When we drink we do it right

Varför är det så mycket roligare att läsa vad alla andra skriver på twitter än vad det är att själv skriva något? Har dock börjar gilla det mer och mer. Synd bara att jag känner mig så "hej här kommer jag och hoppar in" typ. Fast vem bryr sig egentligen, men än jag.

Skulle egentligen träffa Sandra idag och gå på en typ mini konsert utomhus i Kortedala, fast det ställdes in pga vädret. Ska åka iväg och äta med pappa på Texas Longhorn sedan istället, skämtar inte när jag säger att dom har de godaste revbensspjällen. Skulle dö för dom!

Har äntligen fixat photoshop till min mac nu. (TACK SANDRA, jag vet att jag är jobbig) Känner för att skaffa en ny blogg med ett fint namn som känns rätt men jag kommer inte på något passande namn och jag orkar inte byta igen. (Och vet att den nya bakgrundsbilden är galen, men så fin juuu.)

Och hur kommer det sig att jag börjat gilla Far East Movement så mycket?? Deras nya skiva Dirty Bass (länk) är så sjuuuuukt.bra. Bästa är Like a G6, If i die tomorrow (självklart, Bill är med ju), Ain't coming down och Live my life.
Vem är jag? Känner inte igen mig själv längre haha.FM

Hade uppe Andrej Pejics profil på FTAPE.com på datorn när pappa gick in i mitt rum. Han typ sneglade lite mot datorn och sedan frågade han vem det var. Han sa att hon var lik en skådespelare. Och jag typ "ehhhee....det är en han." När jag sedan lägger till "eller ah, han är typ en hon..eller nåt." Hahah, pappas min <3


Har för övrigt vart inne i stan idag lite på HBTQ-festivalen, med Sandra och Rebeck. Var på en föreläsning med Robert Jacobsson. Väldigt bra! Efter det åkte jag snabbt hem och fixade med massa tavlor i köket på ena väggen. Strukturerad kaos skulle jag vilja kalla det. Bli snyggt!

Halv fyra åkte jag och pappa till bergakungen för att se The Dictator. ÅH HAHAH, underbart rolig film! Sjukt rolig. Kan dock förstå att väldigt många kan tar illa upp. Jag väljer att inte tänka på det men är säker på att de finns de som gör det. Men ja, värd att se! (Om man älskar Sacha Baron Cohen, vilket jag gör!)

I can't turn away without knowing you’ll be all right.

Bestämde mig för att plåga mig själv i natt genom att kolla på Titanic. Undrade hur fort jag skulle börja gråta och det var rätt så fort haha. Introt om jag ska vara exakt. När de visar bilder på alla förväntansfulla människor på båten, som inte vet om att nästan alla kommer dö. Trodde inte jag skulle gråta så där mycket under filmen, var nog tur att jag inte såg den på bio som jag egentligen ville.

Men skådespelarna får det verkligen att kännas så äkta. Jack fick Rose att känna sig mer levande, mer fri. Hon var fast i ett liv hon inte fick bestämma över själv. Att Rose och Jack bestämmer sig för att vara tillsammans och uppleva världen, att leva. De skulle gå i land i New York tillsammans. Att se hela filmen och veta om att de kommer skiljas åt, att en av dem kommer dö. TÅRAR.

Titanic måste vara den mest vackra, ärliga, romantiska och tragiska filmen någonsin. (MED FETA OCH STORA BOKSTÄVER)
De som klagar på den och tycker den är onödig kan inte ha förstått budskapet och meningen med filmen helt. Kan inte.

Kunde inte sluta gråta:
-När Jack får syn på Rose för första gången.
-När han målar av henne.
-När de kraschar in i isberget.
-När Jacks kompis tar av sin döda kompis flytvästen för att själv använda den, och sedan dör ändå.
-När Rose ser Jack försvinna längre och längre bort, hon hoppas ur livbåten och springer upp till Jack igen.
-När Jack gör allt för att rädda både sig själv och Rose
-När de är i vattnet, Rose säger att hon älskar honom. Han får henne att lova att hon ska överleva och kämpa, vad som än händer i hennes liv.
"Winning that ticket, Rose, was the best thing that ever happened to me… it brought me to you. And I'm thankful for that, Rose. I’m thankful. You must do me this honor, Rose. Promise me you’ll survive. That you won’t give up, no matter what happens, no matter how hopeless. Promise me now, Rose, and never let go of that promise."
-När en båt kommer och hon vänder sig förväntansfullt mot Jack och ropar hans namn. När han inte svarar eller rör sig. När hon förstår att han dött. När hon säger farväl, släpper hans hand och låter han sjunka till botten. Trodde jag skulle dö där typ, kunde_INTE_sluta_gråtaaaaa. Kunde inte andas för den delen heller.
- När Rose går i land i New York utan Jack och uppger sitt namn med hans efternamn.
-Slutet, när Rose dör. Och i sin död möter hon upp Jack igen vid klockuret på Titanic. De är unga, levande, fria och tillsammans igen.“Now you know that there was a man named Jack Dawson and he saved me, in every way a person can be saved. I don't even have a picture of him. He exists now only in my memory.

BTK app nr 2 ♥

Fick ett svar för andra gången på Bill och Toms app, denna gången var det av Tom. Oh, alltså förstå min lycka när jag vaknade i morse, gick in på appen och fick se mitt namn ♥ Tom hade lagt upp en bild på resultatet efter en bowlingmatch, och han hade högst poäng. Han brukar alltid skriva att han vinner i allt han gör, och Bill skriver alltid att han ljuger haha!


RSS 2.0