Sol och smygpremiär!

Kändes som jag gjorde sjukt mycket igår. Började 8.10 och gjorde bokföringen, sen hade vi graf/expo och vi plannerade inför utställningen i skåpen i korridoren. Sen åkte jag och Sandra hem till mig och kollade på tv innan vi gick ner till Olskroken och åt kinamat. Var så sjuuukt sugen på mat HAHA. Efter chansade vi på att spårvagnen gick till Brunsparken. När vi kom fram köpte vi glass och jag köpte Sweden rock magazine med Mick Mars (BILDERNA, GDJHDGJK 1984 <3 ) Vi gick till hamnen. Så skönt i solen. Sen gick vi mot biografen och stannade i en bokaffär och köpte fina skrivblock haha.

 


Efter att ha köpt pringles och så gick vi till Bergakungen för smygpremiären av Hunger games. I biografen satt typ halva klassen bakom oss och vi var PEPPADE! Och ÅÅHH,filmen var så sjukt underbart asbra! Inte alls besviken! Oftast blir ju filmerna sämre än bokerna men jag tyckte verkligen att filmen var otroligt bra! Är fortfarande i chock haha. Har övertalat pappa att gå och se den med mig med.


Redovisning av 91:11

Imorgon är det projektredovisning. Vet inte riktigt varför jag är lite nervös? Jag kan ju det jag ska prata om eftersom det är om Ark. Men ändå..man är väl alltid lite nervös inför varje redovisning antar jag.. Kom ihåg när jag fick massa tips och pepp av Millis inför svenska B NP när vi hade det! Får tänka på dom tipsen, haha : D

Och sedan på torsdag är det HUNGER GAMES!!  Vi ska inte klä ut oss längre (LKJHGFDCVBN) men det blir bra ändåååå! ÅÅHH PEPPEN!

Och på lördag ska vi till Danmark, whei!


Hittade ingen passande bild så det blev en på Ark från In lust we trust-perioden. Olas hår och skor asså <3

10 mars 2007

Igår var det fem år sedan jag såg The Ark på Melodfestivalen. Efter att jag suttit och hållt tummarna och dom vunnit så loggade jag in på msn och skrev med Sandra. Hon tyckte dom var like galna och coola som jag, haha! Hon berättade lite om dom för mig. Dagen efter åkte jag och pappa ner till Skåne över dagen och vi lyssnade på The worrying kind i bilen om och om igen.

Hur mycket har inte hänt på fem år egentligen?
Är så glaaaad att jag kollade på tv den kvällen och såg Ark. Att jag väntade på dom i alla uppehåll. Och att fortsatte lyssna på dom när alla trodde jag skulle sluta. Vet inte hur många gånger jag sa till mina släktingar att jag inte skulle sluta gilla dom och att det inte alls bara var en fas.
Och alla underbara upplevelser och minnen man fått <3 Helt otroligt.


- If this pain is just an illusion -

Klippte mig idag! Blev hjetenöjd, men kommer ta ett tag att vänja mig. Känner mig såhär varje gång jag ser min egna spegelbild. Typ "Vem är det som har mitt ansikte?"

Men jag antar att det kommer gå över. Var ju samma när jag skaffade sidecut. Fast detta är faktiskt lite värre, haha x)


Annars.. mår skit typ. Kommer vågor av illamående och känner bara konstig. Och mina ben gör ont. Båda också. Mysigt! Kan inte ens halta för det gör liksom ont ju :< Har haft ont nu i fem dagar och det blir värre för varje dag.


Btw, håller på att läsa Hungergames-böckerna. GFDXCSVBNML;ÖÄLKJUHIGRUDVBJXNMLSKJDHIGX bra typpppp? JAGKANINTESLUTALÄSASÅSPÄNNANDEÄRDETFAKTISKT.

Oändlighet


Für immer ist alles was uns bleibt

5 mars 2010

Forever Today
Forever Tonight
Reset your eyes
Erase your mindTvå år sedan idag som Tokio Hotel hade sin andra sverigespelning och det var min första konsert med dom. ÅH, saknar det ju. Saknar hela Tokio Hotel. Saknar nyheter, ny skiva och en turné.
Känns konstigt at tänka tillbaka på den femte mars 2010. Det är ju så länge sedan men ändå inte på något sätt. Känns inte så men samtidigt så gör det det. Typ?

Kom ihåg att folk från klassen gick fram till oss i kön, mina fötter och ben frös så mycket att jag inte hade någon känsel, när turnébussarna kom och vi stod såhär nära fönsterna |   | , hur sjukt_galet_apnervös jag var inför insläppet och allt, hur vi stod där i munkjacka och lakan i -15, hur försenade dom var men hur glad jag blev när intror började och jag såg Gustav och sen Tom, när dom spelade Ready set go och jag inte fattade att jag äntligen fick se dom live efter tre år, när de spelade Forever now och ägget stängdes och det blev svart. Proppade fickorna fulla med konfetti och kunde inte fatta att jag någon minut tidigare sett Tokio Hotel live för första gången.Let's run into the pouring rain
To feel that we're alive again


12.03.03

Var på Allum idag med min moster, kusin och mamma. Ville ha en ny skinnjacka och visste att Kenzas nya för Jofama var sjukt snygg! Gick till Kajs och dom hade en kvar i min storlek, HIHI : D
Var lite dyr men det är värt det :> Man kan aldrig ha för många skinnjackor, seriöst.
Älskar den!

Hahah, bilden.

RSS 2.0