DFW

Kollar på live streamingen av Digital Fashion Week (länk) i Singapore, bara för att "huvudpersonerna" är Andrej Pejic och Sophie Sumner (vinnaren av America's next top model).
Thomas Wees visning har redan vart och nu är det snart Pauline Ning :>


20 oktober 2012

Jag skäms!
Har inte uppdaterat på en månad. Jag har inte haft tid, inte haft något att skriva.. Tänkte bara skriva något kort så det händer något haha.

Men jaa, hittade denna och tyckte det var lite kul för det ger mig flashbacks till 2008!
Ta upp närmasta boken.
Namn och författare: Får bli bibeln 2000 haha. Är väl dock en helig skrift.. Författare? Jadu :>
Slå upp där du är, vad heter kapitlet: Konstigt det blir, men Apostlagärningarna, stycket "Jesu sista befallningar och hans himmelsfärd."
Första meningen du ser: "Men ni skall få kraft när den heliga anden kommer över er, och ni skall vittna om mig i Jerusalem och i hela Judeen och Samarien och ända till jordens yttersta gräns." (Apg 1:8)
Slå upp en slumpmässig sida och skriv första meningen: "Du skall älska Herren, din Gud, lyssna till honom och hålla dig till honom, ty detta ger dig liv, och du får leva länge i det land som Herren med ed har lovat att ge dina fäder Abraham, Isak och Jakob." (5 Mos 30:20)
Första meningen i boken: "I begynnelsen skapade Gud himmel och jord." (1 Mos 1:1)
Sista meningen i boken: "Nåd från herren Jesus åt alla" (Upp 22:21)
 
Känns som jag hade en predikan!

Men japp, ska sova nu. Inatt drömde jag att jag var fast i ett fängelse och skulle inte bli släppt förrän jag var 21. MARDRÖM! Det var hemskt, och hela stället var på typ tio vånngar med pooler, regnskog, massa små hus och gångar, hissar och massa läskiga stora vältränade gubbar typ haha! Hela drömmen gick åt till att hitta mitt hus, äta äckling fängelsemat och åka läskig hiss :(RSS 2.0